Romana


Conditii de utilizare

Bine ati venit pe site-ul Aerostrada.
Acest site web a fost conceput cu scopul de a furniza informatii de ordin general despre compania Aerostrada si despre produsele si serviciile sale.
Acest site se poate folosi cu conditia respectarii prezentilor Termeni si Conditii de utilizare.


Acceptarea acestor termeni si conditii

Va rugam sa acordati timp lecturii atente a acestor termeni si conditii. Accesul la acest site, cat si utilizarea sa, inseamna acceptarea tacita de catre Dvs si conformarea cu aceste conditii de utilizare.
Daca nu doriti sa va conformati acestor conditii si sa le respectati, nu aveti dreptul de acces pe site, dreptul de utilizare sau descarcare a informatiilor care se gasesc pe acest site.


Aceste conditii sunt susceptibile de a se schimba

Aerostrada isi rezerva dreptul de a actualiza sau de a modifica aceste conditii de utilizare in orice moment fara nici o prevenire. Utilizarea de catre Dvs a site-ului in urma unei asemenea actualizari implica acceptarea tacita a noilor conditii, precum si respectarea lor. Acesta este motivul pentru care va recomandam consultarea acestor conditii la fiecare utilizare a site-ului. Prezentele conditii de utilizare au fost pentru ultima data revizuite la 15 decembrie 2005.


Drepturi de autor (copyright) si licenta limitata


Toate informatiile disponibile pe acest site


Tot ceea ce vedeti sau auziti pe acest site (" Continutul") , de pilda, toate textele, fotografiile, ilustratiile, graficele, clipurile audio, clipurile video, si clipurile audio-vizuale sunt protejate de legislatie cu privire la drepturile de autor , precum si de catre toate tratatele internationale aplicabile in materie.
Drepturile de autor si copyright care se refera la Continut sunt proprietatea grupului, a uneia din societatile afiliate, sau a unor terti care au cedat licente pentru materiale catre grup. Continutul complet al acestui site este protejat de copyright ca opera colectiva , conform cu legislatia si cu tratatele internationale aplicabile in materie de drepturi de autor si copyright si compania este singura care detine drepturile corespondente de a selectiona, coordona, aranja, ameliora, completa, modifica, sau sterge informatiile care fac parte din continut

Aveti dreptul de a descarca, salva, imprima si copia anumite parti ale Continutului acestui site, cu conditia:

  • de a folosi continutul descarcat doar in scopuri personale, necomercial Utilizarea acestor materiale pentru orice alte scopuri se va face numai pe baza acordului scris al Aerostrada.

  • de a nu publica intreg Continutul sau doar o parte a sa pe alte site-uri web

  • de a nu publica sau difuza intreg Continutul sau doar o parte a sa in orice alt suport media

  • de a nu modifica sau deteriora Continutul sau de a sterge sau modifica indicatiile dreptului de autor, copyright, marca inregistrata sau alte mentiuni de confidentialitate

Cu exceptia celor indicate in mod expres mai sus, descarcarea Continutului acestui site nu confera nici un drept, nici un titlu privitor la Continutul descarcat. Cu exceptia unei autorizari limitate, si neexclusive de utilizare a acestui site web, rezultand in mod expres din prezentele conditii de utilizare , nici o conditie inclusa in aceste conditii de utilizare sau in acest site web nu ar trebui interpretat ca un drept de exploatare , fie el implicit sau altfel exprimat, a unui drept sau o licenta a drepturilor de autor sau de copyright, sau de marca inregistrata, de brevet sau de orice alt drept de proprietate intelectuala apartinand Aerostrada sau oricarui alt tert .


Informatii cu privire la terti


Anumite informatii, articole si alte materiale disponibile prin intermediul acestui site sunt furnizate catre Aerostrada de terti. In masura in care estimam ca este posibil, originea informatiilor si materialelor provenite de la terti este identificata. Aceste informatii si materiale sunt furnizate cu unicul scop de a servi intereselor si confortului Dvs. Aerostrada isi declina orice raspundere cu privire la aceste informatii si materiale sau cu privire la furnizorii acestor informatii, sau cu privire la actualitatea, corectitudinea, sau fiabilitatea acestora. Aerostrada isi declina orice raspundere cu privire la folosirea informatiilor sau materialelor furnizate de terti.

Legaturi catre alte site-uri

Acest site contine hiperlinkuri catre site-uri web , care nu sunt exploatate de catre Aerostrada . Aceste hiperlinkuri sunt furnizate cu scop informativ si nu implica nici o recunoastere sau raspundere privitoare la materialul continut de aceste site-uri web ale unor terti si nici o relatie cu operatorii acestor site-uri.Aerostrada nu controleaza aceste site-uri web si nu e in nici un fel raspunzatoare de continutul lor. Accesati si utilizati aceste site-uri pe propria Dvs raspundere.

Informatii referitoare la produse

Orice informatie continuta de site sau la care se face referire este destinata doar informativ si nu poate fi interpretata altfel. Pentru a obtine sfaturi specifice sau legate de modul de folosire a produselor si serviciilor noastre, va rugam sa contactati direct compania Aerostrada.Persoanele care intentioneaza sa foloseasca un produs trebuie sa citeasca si sa urmeze instructiunile care apar pe ambalajul si eticheta produsului si sa se conformeze legislatiei si reglementarilor in vigoare cu privire la utilizarea acelui produs. Inaintea folosirii oricarui produs asigurati-va ca este in termen de valabilitate.

Dreptul de a modifica acest site web

Aerostrada isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul cat si functionalitatea acestui site web in orice fel, sau de a limita accesul la acest site web, sau de a inchide acest site web in orice moment pentru orice motiv pe care il va considera oportun, fara notificare prealabila, si nu va fi cu nimic raspunzatoare de posibilele consecinte ale unor asemenea schimbari.

ACEST SITE NU CONTINE OFERTE COMERCIALE SAU DE ACTIUNI

Informatiile continute de acest site nu constituie si nici nu ar trebui considerate o oferta sau invitatie de a investi sau de a incheia orice relatii comerciale.
Nu se face nici o asemenea oferta sau invitatie, si nici nu e solicitata.

Excluderea garantiei Aerostrada

Acest site web poate furniza informatii dupa disponibilitati, fara nici un fel de garantie. In masura in care este posibil si legea o permite, Aerostrada si societatile afiliate nu dau nici o garantie, expresa, tacita sau statutara, si mai ales nici o garantie implicita a posibilitatii de comercializare, a unei utilizari specifice sia non-violarii drepturilor.
Aerostrada nu constituie nici o garantie si nici nu garanteaza ca acest site web va fi disponibil in orice moment sau in orice loc sau ca operatiunile sale vor fi neintrerupte sau fara erori. Aerostrada nu constituie garantii si nici nu garanteaza faptul ca acest continut nu este lipsit de virusi, sau de alte coduri susceptibile de a avea proprietati contaminante sau distructive.

Limitarea raspunderii

Utilizarea acestui site web se face pe propria Dvs raspundere. In nici o imprejurare Aerostrada, sau oricare administrator director, sau agent nu poate fi facut responsabil de orice pierdere sau dauna directa sau indirecta provocata de accesul la site sau legata de acces, de utilizarea sau lipsa aptitudinii de utilizare a acestui site web sau de increderea Dvs fata de informatiile furnizate de acest site. Syngenta nu poate fi facuta responsabila de erorile sau omisiunile posibile din continutul acestui site.

Aceasta se aplica la orice referinta la produsele si serviciile furnizate de organizatie, Aceasta constituie o limitare globala a raspunderii care se aplica tuturor acestor pierderi si daune de orice fel, fie ele directe sau indirecte, generale, speciale, accidentale, consecutive, exemplare sau altele, inclusiv pierderea de date, de venituri sau beneficii. Aceasta limitare a responsabilitatii este aplicabila in orice caz, fie ca presupusa raspundere e bazata pe un contract, pe neglijenta, prejudiciu, raspunderea stricta sau cauzala, sau agravata sau pe orice alta baza , chiar daca un reprezentant autorizat al Syngenta sau al unei din filiale a fost avizat sau ar fi trebuit sa stie de asemenea posibile daune.

Acord complet

Prezentele Conditii de utilizare constituie acordul complet intre Dvs si Aerostrada cu privire la accesul pe site si la utilizarea acestuia.

Data de intrare in vigoare 15 decembrie 2005.

Conditiile de utilizare de mai sus intra in vigoare la 15 decembrie 2005.